1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Tuńczyka odsączyć z zalewy i rozgnieść widelcem.Żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Szczypiorek drobno pokroić.Jajka, tuńczyk, żółty ser, szczypiorek i majonez wymieszać ze sobą doprawić solą i pieprzem.Jajka na faszerowanie ugotować, obrać i przekroić na wysokości ¼ jajka, tak aby powstały czapeczki. Żółtka z jajek usunąć i dodać do pasty zostawić troszkę do obtoczenia.Jajka nafaszerować pastą, obtoczyć w rozgniecionym żółtku i przykryć czapeczką. Podawać na kiełkach z rzodkiewki.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.