1. 1. Upiec biszkopt z 6 jaj (Wielkość blaszki do pieczenia: 24x39cm). Na upieczony, wystudzony biszkopt wyłożyć truskawki.2. Galaretki cytrynowe rozpuścić w 1/2 l wrzącej wody.3. Ser zmiksować z 2 łyżkami cukru. Do sera dodawać stopniowo tężejącą galaretkę4. Śmietanę ubić ze śnieżką. Dodać do sera, delikatnie wymieszać drewnianą łyżką.5. Kokos z cukrem uprażyć na maśle na złoty kolor.6. Masę wyłożyć na ułożone na biszkopcie truskawki.7. Wierzch ciasta posypać ostudzonym prażonym kokosem. Ciasto włożyć do lodówki.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.