1. Galaretkę rozpuszczamy w 450 ml gorącej wody i zostawiamy do wystudzenia, następnie wkładamy do lodówki, aż zacznie tężeć. Żelatynę zalewamy gorącą wodą, mieszamy i zostawiamy do całkowitego wystudzenia. Serek chwilę miksujemy razem z przesianym cukrem pudrem. Niewielkim strumieniem wlewamy ostudzoną żelatynę, cały czas miksując na średnich obrotach. Kremówkę ubijamy na sztywno i dodajemy do masy serowej miksując na małych obrotach. W tortownicy o śr. 24-26 cm układamy na dnie biszkopty. Wykładamy masę serową i wkładamy do lodówki na ok. 1-2 godziny do stężenia. Po tym czasie na wierzchu układamy borówki i zalewamy tężejąca galaretką. Wkładamy do lodówki na min kilka godzin lub całą noc.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.