1. Łososia zmiksować z białym serkiem i chrzanem, dodać bazylię i koperek, wymieszać. Masę łososiową wyłożyć na foli spożywczej, w środku poukładać oliwki, a następnie zwinąć w roladę. Na końcach folię związać i schłodzić. Schłodzoną terrine pokroić w plastry.Awokado obrać i usunąć pestkę. Ogórki obrać i razem z rzodkiewkami posiekać na drobną kostkę. Kefir zmiksować za pomocą blendera z jogurtem, awokado, dwoma ogórkami, koperkiem i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, schłodzić. Schłodzony chłodnik podawać z terriną z wędzonego łososia, pokrojonym w kostkę ogórkiem oraz rzodkiewką.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.