1. Ćwiartki kurczaka dopraw solą, pieprzem, suszoną bazylią, oregano oraz przyprawą do grilla.
2. Paprykę, pomidora, cebulę oraz cukinię pokrój w średniej wielkości cząstki. Dopraw oliwą, solą i pieprzem.
3. Warzywa i mięso ułóż na ruszcie. Następnie przeciśnij czosnek przez praskę i wymieszaj z posiekanym koperkiem i masłem. Ulubione pieczywo pokrój w duże kawałki, posmaruj masłem czosnkowym. Grilluj na średnim ogniu.
4. Przygotuj dip tysiąca wysp, mieszając ketchup i majonez. Do smaku dopraw go solą i pieprzem. Gdy będziesz grillować pozostałe składniki, odstaw dip, aby jego smak się przegryzł. Na talerzu umieść ćwiartki kurczaka, zgrillowane warzywa i pieczywo z masłem czosnkowym. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.