1. Zeszklij cebulkę skrojoną w kostkę , chili i czosnek na maśle klarowanym. Mięso skrój w drobna kostkę, wymieszaj z solą, pieprzem, przyprawą Chili con carne i dodaj do cebuli.
2. Po 10 minutach dopraw łyżeczką cynamonu, dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj. Dodaj kukurydzę i fasolę, skrop sokiem z 1 limonki. Dodaj ocet balsamiczny, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj posiekaną natkę pietruszki, kolendrę i dokładnie wymieszaj.
3. Tortille lekko zarumień na suchej patelni. Nałóż 8 równych porcji na tortille i zwiń jak krokiety.
4. Przygotowanie salsy: rozgnieć awokado, dopraw solą, pieprzem do smaku i sokiem z 1 limonki. Dodaj drobno skrojonego pomidora oraz pokrojone w cząstki mandarynki i wymieszaj. Tortille podawaj przekrojone pod kątem z salsą w małej miseczce.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.