1. Mięso umyj i osusz, a następnie cienko rozbij. Oprósz solą i pieprzem z obu stron.
2. Na mięsie ułóż po 2 plastry cukinii oraz po plasterku sera żółtego. Zwiń w roladki i, jeśli trzeba, zepnij wykałaczkami.
3. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż na nim roladki z każdej strony. Następnie przełóż je do rondelka i zalej bulionem. Gotuj razem godzinę. Po tym czasie dodaj śmietanę oraz posiekany koperek. Gotuj wszystko razem przez 10 minut.
4. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Pora, marchew i jabłko umyj i obierz. Marchew i jabłko zetrzyj na tarce, pora pokrój w drobne paseczki. Wymieszaj, dodaj majonez, jogurt oraz sól i pieprz do smaku i ponownie dobrze wymieszaj. Przed podaniem wyjmij z roladek wykałaczki. Podawaj na talerzu obok ryżu i sałatki. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.