1. Mięso umyj i osusz. Przypraw solą, pieprzem i rozmarynem. Podsmaż na złoty kolor. Ułóż w garnku.
2. Cebulę i boczek pokrój w kostkę, czosnek drobno posiekaj. Składniki podsmaż lekko na rozgrzanym oleju, przełóż do kurczaka i zalej bulionem. Duś pod przykryciem ok. 20 minut.
3. Do garnka dodaj pomidory z puszki i pozostałe przyprawy. Duś ponownie przez 20 minut. Pod koniec gotowania dodaj fasolę.
4. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Pokrój kapustę, rzodkiewki i ogórki. Zalej jogurtem wymieszanym z fixem do sałatek. Posyp świeżym koperkiem. Kurczaka ułóż obok makaronu. Całość polej pomidorowym sosem powstałym podczas gotowania. W naczyniu obok podaj sałatkę. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.