1. Dwie białe cebule obierz i pokrój w półksiężyce. Kawałki kiełbasy ponacinaj w odstępach ok. 1 cm.
2. W nacięcia w kiełbasie powkładaj półksiężyce cebuli. Posyp każdy kawałek kiełbasy przyprawą curry. Piecz ok. 20 minut na rozgrzanym grillu.
3. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Ogórki kiszone pokrój w plastry. Twaróg rozdrobnij widelcem i delikatnie wymieszaj z ziemniakami i ogórkami. Zalej sałatkę jogurtem, posyp szczypiorkiem i koperkiem.
4. Plastry ananasa pokrój na drobne kawałki. Czosnek posiekaj. Kawałki ananasa i czosnek wymieszaj z majonezem i kolendrą. Dopraw do smaku imbirem, chili, solą i pieprzem. Kromki pieczywa grilluj po ok. 2 minuty z każdej strony. Kawałki grillowanej kiełbasy serwuj na talerzu obok grzanek i sałatki. Sałatki podaj w osobnych naczyniach. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.