1. Ponacinaj kiełbasę w kratkę i ułóż na ruszcie.
2. Ziemniaki umyj dokładnie, przypraw solą i pieprzem, przekrój na połówki i wyłóż na grilla.
3. Jogurt wymieszaj z oregano, dodaj sól i pieprz. Połącz go z porwaną na drobne kawałki sałatą, dokładnie mieszając. Pieczywo tostowe przekrój na pół i zgrilluj. Następnie natrzyj je ząbkami czosnku.
4. Fasolę, kukurydzę, groszek wysyp na sitko i opłucz wodą. Dodaj do sałaty i wymieszaj. Na talerz wyłóż kiełbasę, ziemniaki i sałatę. Do smaku dodaj musztardę, chrzan oraz grzanki. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.