1. Umyty schab pokrój w cienkie paski. Wrzuć do garnka i smaż na oleju ok. 2 minuty, dodaj sól i pieprz do smaku
2. Warzywa umyj i pokrój w cienkie paski (tzw. siekanie w juljenkę).
3. Ugotuj ryż wedle zaleceń na opakowaniu. Po tym czasie, do gotowego ryżu dodaj posiekane orzechy.
4. Warzywa dodaj do schabu, wciśnij sok z cytryny, dodaj posiekany imbir i ananasa z puszki z połową soku. Seler naciowy pokrój w drobną kostkę, podobnie pomidory, dodaj odrobinę oleju, sos sojowy, posiekaną pietruszkę, dopraw solą i pieprzem i duś przez 15 minut. Na talerz wyłóż ryż, a na nim połóż schab z warzywami. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.